BOVAG Energie helpt BOVAG-ondernemers bij het verduurzamen van de onderneming.

LED-verlichting

LED-verlichting

Verlichting maakt een wereld van verschil. Goede verlichting in je werkplaats, magazijn of kantoor is van groot belang. Zeker in een ruimte waar de aankoopbeslissing afhangt van de kleinste details, zoals de showroom is goed licht noodzakelijk. 
Door het toepassen van LED-verlichting kan het gewenste lichtscenario in elke ruimte worden bereikt. LED-verlichting heeft een uitstekende lichtopbrengst, creëert een perfecte lichtbalans, zorgt ervoor dat werkzaamheden optimaal gedaan kunnen worden en voorkomt voor een deel ook ongelukken, waardoor je ook aan de gestelde eisen uit de ARBO wet voldoet op de werkplaats.

Goede verlichting in je werkplaats, magazijn of kantoor is belangrijk. En in een ruimte waar een aankoopbeslissing afhangt van de kleinste details, zoals de showroom, is goede verlichting absoluut noodzakelijk. Door het toepassen van ledverlichting kan het gewenste lichtscenario in elke ruimte worden bereikt.

Ledverlichting heeft een uitstekende lichtopbrengst, creëert een perfecte lichtbalans, zorgt ervoor dat werkzaamheden optimaal uitgevoerd kunnen worden en voorkomt voor een deel ook ongelukken.

Ledverlichting kan wel tot 65% zuiniger zijn. Hierdoor is een terugverdientijd van ongeveer 3 jaar heel gebruikelijk.

Waarom kiezen voor ledverlichting voor jouw bedrijf?

Ledverlichting heeft een flink aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting.

  • Bespaar op energiekosten: ledverlichting is veel energiezuiniger dan traditionele verlichtingstechnologieën, zoals gloeilampen en tl-buizen. Door over te stappen op ledverlichting kun je aanzienlijk besparen op jouw energierekening. Zo verlaag je jouw bedrijfskosten.
  • Lange levensduur: ledlampen gaan veel langer mee dan traditionele verlichting. Met een gemiddelde levensduur van 50.000 tot 100.000 branduren hoef je je geen zorgen te maken over frequente vervangingen. Dit vermindert niet alleen de onderhoudskosten, maar zorgt ook voor minder downtime en verstoringen van de bedrijfsactiviteiten.
  • Verbeterde kwaliteit van verlichting: ledverlichting biedt helderder, gelijkmatiger en consistenter licht, waardoor jouw werkomgeving optimaal verlicht wordt. Dit draagt bij aan een betere productiviteit, concentratie en algemeen welzijn van medewerkers.
  • Milieuvriendelijkheid: ledverlichting is een duurzame keuze die aanzienlijk minder energie verbruikt en minder CO2-uitstoot veroorzaakt in vergelijking met traditionele verlichtingsopties. Door over te schakelen op led draagt jouw bedrijf bij aan een groenere toekomst en verminder je jouw ecologische voetafdruk.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Als BOVAG-lid kun je profiteren van een speciale afspraak die BOVAG voor ledverlichting heeft gemaakt. Hierbij krijg je minimaal 3 jaar garantie op ledverlichting.

Wij maken gebruik van cookies 🍪 BOVAG Energie gebruikt alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren en analyseren van de website.