BOVAG Energie helpt BOVAG-ondernemers bij het verduurzamen van de onderneming.

Energiebespaar Quickscan

Energiebespaar Quickscan

Besparen op de energiekosten van je bedrijf 

Krijg snel inzichtelijk hoe energiezuinig jouw pand en bedrijfsmiddelen zijn. Neem maatregelen en bespaar direct op je energieverbruik.

De Energiebespaar Quickscan is voor mobiliteitsondernemers die willen weten wat hun verbruik van elektra en gas is. Met deze inzichten en bijbehorend advies kun je maatregelen nemen, waarbij je bovendien een jaar lang wordt begeleid.

Energiebespaar Quickscan € 750,- ex. btw - per vestiging

  • Een energieadviseur bezoekt jullie bedrijf
  • Het energieadvies richt zich op 5 onderwerpen
  • Je ontvangt een helder en gedetailleerd adviesrapport met daarin:
  • Een overzicht van maatregelen en besparingen, investeringen, mogelijke subsidiemogelijkheden en de terugverdientijd
  • Hiermee heb je direct inzichtelijk waarop en hoe je energie kunt besparen
  • Je profiteert een jaar lang van ondersteuning bij energiemaatregelen die je wilt gaan nemen
Energiebespaar Quickscan

Maatwerk: heb je meer dan 2000m2 bedrijfsoppervlakte of meerdere vestigingen?
Neem dan contact op via info@bovagenergie.nl

Snel besparen op je energieverbruik, mét ondersteuning

Bij de Energiebespaar Quickscan komt een energieadviseur bij je bedrijf langs om een energiescan van je bedrijfspand te maken. Hierbij wordt gekeken welke stappen en maatregelen nodig zijn om je bedrijfspand te verduurzamen door energie te besparen. De adviseur beoordeeld jouw bedrijf op vijf onderwerpen: verlichting, isolatie, verwarming, regeltechnieken en duurzame opwekking (vaak met zonnepanelen).

Hierna ontvang je binnen enkele dagen van BOVAG Energie partner Klimaatroute een gedetailleerd en onafhankelijk adviesrapport, zodat je direct inzichtelijk hebt waar je energiekosten kunt besparen. Overweeg je maatregelen te nemen om op je energieverbruik te besparen? Dan ontvang je van Klimaatroute een jaar lang ondersteuning, zoals bij het aanvragen van offertes bij betrouwbare partijen, advies bij verzekeraars, het doorrekenen, de aanvraag van subsidies en de nazorg.

Wij maken gebruik van cookies 🍪 BOVAG Energie gebruikt alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren en analyseren van de website.