BOVAG Energie helpt BOVAG-ondernemers bij het verduurzamen van de mobiliteit én van de onderneming.

Partners

De partners van BOVAG Energie

BOVAG heeft specifieke kennis van de mobiliteitsmarkt. Voor de kennis van de energiemarkt is een aantal onafhankelijke samenwerkingspartners geselecteerd:

  • Stel... is het meest praktische adviesbureau dat er bestaat. Je herkent ze aan hun daden. In de vorm van energiescans met een concreet actieplan, zonnepanelen op daken, lagere energierekeningen bij klanten. Daden die tot stand komen na slim en inventief denkwerk van hun adviseurs, de slimme doeners. Met de focus op daden zorgen ze ervoor dat duurzame energieprojecten echt van de grond komen. Liever vandaag nog dan morgen.
  • iwell is producent van batterijsystemen. Hiermee kunnen bedrijven zelf energie opwekken, opslaan en gebruiken op het moment dat ze dat willen. Het bedrijf is ook leverancier van software die kan communiceren met onder andere laadpalen. Zo kunnen BOVAG-leden gebruikmaken van snelladers en slimme aansturing van laadpalen, zonder dat ze hun netaansluiting hiervoor hoeven te verzwaren.
  • BOVAG Ledenwinkel is een serviceorganisatie in de mobiliteitsbranche. Zij bieden BOVAG-leden inkoopvoordeel voor de aanschaf van duurzame producten. Ondernemers kunnen hierbij gebruik maken van een compleet assortiment aan concrete producten, zoals aanschaf van zonnepanelen en LED-verlichting.
Wij maken gebruik van cookies 🍪 BOVAG Energie gebruikt alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren en analyseren van de website.