BOVAG Energie helpt BOVAG-ondernemers bij het verduurzamen van de onderneming.

Partners

De partners van BOVAG Energie

Voor de kennis van de energiemarkt heeft BOVAG Energie een aantal onafhankelijke samenwerkingspartners geselecteerd:

Zelfstroom is een duurzaam energiebedrijf waar je zonnepanelen kunt kopen, huren of leasen. Daarbij komt hun eigen installatieteam ze installeren, waardoor ze klant van A tot Z kennen. Zelfstroom is sinds 2018 een B Corp gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat ze een bijzondere impact hebben op het milieu, transparantie en corporate governance. Zelfstroom spreekt de taal van de ondernemer: ze houden er namelijk van om de lijnen kort te houden.

iwell is producent van batterijsystemen. Hiermee kunnen bedrijven zelf energie opwekken, opslaan en gebruiken op het moment dat ze dat willen. Het bedrijf is ook leverancier van software die kan communiceren met onder andere laadpalen. Zo kunnen BOVAG-leden gebruikmaken van snelladers en slimme aansturing van laadpalen, zonder dat ze hun netaansluiting hiervoor hoeven te verzwaren.

BOVAG Ledenwinkel is een serviceorganisatie in de mobiliteitsbranche. Zij bieden BOVAG-leden inkoopvoordeel voor de aanschaf van duurzame producten. Ondernemers kunnen hierbij gebruik maken van een compleet assortiment aan concrete producten, zoals aanschaf van zonnepanelen en LED-verlichting.

Klimaatroute is een energieadviesbureau dat samenwerkingen aangaat met ondernemers, maar ook met gemeenten en provincies, sportverenigingen, woningeigenaren en huurders. Hun ervaren adviseurs geven concrete, passende energieadviezen. Daarnaast begeleiden ze ondernemers bij het uitvoeren van energiebesparende maatregelen en bij hun verduurzamingsproces. Samen werken ze daarbij aan een doel: in 2040 heeft heel Nederland nul op de meter!

Wij maken gebruik van cookies 🍪 BOVAG Energie gebruikt alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren en analyseren van de website.