BOVAG Energie helpt BOVAG-ondernemers bij het verduurzamen van de onderneming.

Disclaimer en privacyverklaring

Disclaimer

BOVAG stelt de informatie en documenten op www.bovagenergie met veel zorg samen. Toch kan BOVAG de juistheid en volledigheid ervan niet altijd garanderen. In geen geval is BOVAG aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van of in verband met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of documenten, behalve in de gevallen waarin sprake is van opzet en/of grove schuld van BOVAG en/of haar medewerkers.

Alle op deze website voorkomende afbeeldingen en merknamen van BOVAG zijn auteursrechtelijk en merkrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming van BOVAG worden gebruikt, op welke wijze dan ook. Content van www.bovagenergie.nl mag alleen met bronvermelding en actieve link naar de website gedeeld worden.

Niets van de website van BOVAG energie mag verveelvoudigd of opgeslagen worden in een geautomatiseerd gegevensbestand. Tenzij daarover vooraf schriftelijk toestemming van BOVAG is gegeven.

Privacyverklaring

BOVAGenergie.nl verzamelt gegevens van de bezoekers van BOVAGenergie.nl. Deze gegevens gebruiken we gebruikerservaring te verbeteren. Gebruik maken van BOVAGenergie.nl betekent dat je akkoord gaat met het privacy-beleid dat BOVAG Energie voert en dat hieronder vermeld staat. 

Uiteraard respecteert BOVAG Energie de privacy van alle bezoekers. BOVAG Energie zorgt ervoor dat eventuele persoonlijke informatie die je met ons deelt vertrouwelijk wordt behandeld. Denk hierbij aan de gegevens die in je invult als je een offerte aanvraagt of een adviesgesprek wilt. Gegevens die je met ons deelt kunnen door ons bewaard worden en soms vragen we je om extra gegevens. Dat doen we om je beter te kunnen helpen bij jouw vraag. 

Privacy bij offerte- en adviesaanvragen

www.bovagenergie.nl verkoopt zelf geen energie producten of diensten. Door gebruik te maken van de offerte en/of advies aanvraag op www.bovagenergie.nl of door het sturen van een email laat je bepaalde gegevens via bovagenergie.nl achter bij partners van BOVAG. Dat kunnen persoonsgegevens zijn, zoals jouw naam, emailadres, functie, bedrijf waarvoor je werkt, je email adres en/of je telefoonnummer. Maar ook gegevens over jouw energiecontract en/of aansluiting. Deze informatie is noodzakelijk om jouw gegevens bij de partner af te leveren. Wij bewaren deze informatie maximaal 24 maanden.

Wij maken gebruik van cookies 🍪 BOVAG Energie gebruikt alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren en analyseren van de website.