BOVAG Energie helpt BOVAG-ondernemers bij het verduurzamen van de onderneming.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Investeren in zonne-energie om op die manier de energiekosten te verlagen en duurzame energie zelf op te wekken, maar wat komt er precies op je af bij het selecteren van de juiste installatie? BOVAG Energie heeft hiervoor de juiste partij gevonden voor jou om direct aan de slag te kunnen met het opwekken van zonne-energie. 

In samenwerking met de BOVAG Ledenwinkel levert BOVAG Energie volledig verzorgde zonnesystemen. Door middel van deskundig advies over jouw specifieke situatie kan het best werkende systeem voor je komen uit het uitgebreide assortiment van producten. Daarnaast worden de zonnepanelen zorgvuldig geïnstalleerd en wordt het zonnesysteem voorzien van een SCIOS Scope 12 keuring. 

Een SCIOS Scope 12 keuring op zonnesystemen is verplicht vanuit verzekeraars vanwege brandrisico's en elektrische veiligheid. Tijdens de keuring wordt de installatie nagekeken op montage van de zonnepanelen. Denk hierbij aan de juiste afstand tot de dakrand, een correct ballastplan, compatible connectoren en een geschikte groepenkast voor de aansluiting. 
Na afloop van deze keuring krijg je een rapport met daarin de beoordeling (en eventuele verbeterpunten) van de installatie die het bewijs vormt van een SCIOS Scope 12 keuring op het zonnesysteem. 

Voor zowel kleine (minder als 50) zonnepaneel installatie als grotere installaties, hebben wij scherpe inkoopdeals voor jou als BOVAG lid geselecteerd.

Profiteren van zonne-energie zonder grote investering? Kijk dan eens naar zonnepanelen Lease+ voor de mogelijkheden.

Wij maken gebruik van cookies 🍪 BOVAG Energie gebruikt alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren en analyseren van de website.