BOVAG Energie helpt BOVAG-ondernemers bij het verduurzamen van de onderneming.

Zonnepanelen Lease+

Zonnepanelen Lease+

Zonder investering zorgeloos profiteren van zonnepanelen

Besparen op je energierekening, verduurzamen en de komende 10 jaar ontzorgd worden.  

 Zonnepanelen Lease+ is voor BOVAG-ondernemers die willen profiteren van zelf opgewekte stroom met hulp van zonnepanelen, zonder hiervoor grote investeringen te hoeven doen.

Zonnepanelen zijn ideaal om zelf stroom op te wekken en te gebruiken voor je bedrijf en voor je bedrijfsvoering. Hierdoor bespaar je energiekosten en ben je minder afhankelijk van schommelende energieprijzen en eventuele netcongestie. 
Ben je mobiliteitsondernemer en van plan om veel zonnepanelen te gaan gebruiken? Dan vraagt dit een flinke financiële investering.

Het leasen van zonnepanelen kan hiervoor een perfecte oplossing zijn. Daarmee start je direct met energiekosten besparen zonder daarvoor eerst een grote investering te hoeven doen. Bovendien heb je geen periodieke kosten en kun je ook nog éénmalig subsidie aanvragen.

Ontdek de voordelen van Zonnepanelen Lease+

 • Met Zonnepanelen Lease+ heb je tien jaar lang een ‘altijd gegarandeerd en werkend zonnestroomsysteem’ waarbij je compleet ontzorgd wordt
 • Geen hoge, eenmalige aanschafkosten voor zonnepanelen
 • Aangeboden door BOVAG Energie-partner Zelfstroom
 • Ontzorging bij verzekeringseisen, inclusief de periodieke SCIOS Scope 12 keuringen.
 • Geen voorrijkosten en arbeidsloon bij plaatsing van zonnepanelen en bij eventuele storing of werkzaamheden.
 • Geen materiaalkosten, bij een defect wordt het onderdeel kosteloos vervangen.
 • Monitoring op afstand als de zonnepanelen minder opbrengst geven dan verwacht ontvang je hiervan een seintje en maken wij een afspraak om alles na te kijken.

Wat betekent Lease+?

Lease+ staat voor financial lease. Dit betekent dat de zonnepanelen worden aangeschaft met een Groenfinanciering. Doe je hiervoor een aanvraag, dan wordt deze voor je verzorgd door Zelfstroom. Is de aanvraag rond? Dan worden de zonnepanelen vakkundig geïnstalleerd en kun je meteen zorgeloos profiteren van door jou zelf opgewekte stroom.

Vraag subsidie aan

Omdat je bij zonnepanelen lease+ direct eigenaar bent van de zonnepanelen, kun je hiervoor subsidie aanvragen. 
Subsidiemogelijkheden liggen bij Energie-investeringsaftrek (EIA), Kleinschaligheidsaftrek (KIA) en bij Inversteringssubsidie duurzame energie (ISDE). BOVAG energie-partner Zelfstroom ondersteunt je bij het kiezen van de subsidie die voor jouw situatie het meest optimaal is.

Eventuele extra kosten

Is het deel waar de zonnepanelen moeten komen slecht bereikbaar? Dan wordt gebruik gemaakt van een speciale steiger. Deze eventuele extra veiligheidskosten zijn niet in de prijs inbegrepen.

Restbedrag of verlengen 

Na afloop van de leasetermijn heb je twee mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om een symbolisch restbedrag te betalen, waarna de zonnepanelen compleet afbetaald zijn. Een tweede optie is om nog twee jaar extra het bestaande leasebedrag te betalen. Daarmee vervallen de kosten van het restbedrag en je profiteert nog twee jaar van de onderhoudsservice.

In 5 stappen zonnepanelen op je dak

 • Aanvragen van Zonnepanelen lease+
 • Analyse van je dak
 • Offerte op maat
 • Vakkundige check en installatie
 • Zorgeloos profiteren van je besparing
Zonnepanelen Lease+

Profiteer van je eigen groene stroom. Doe nu een aanvraag.

Wij maken gebruik van cookies 🍪 BOVAG Energie gebruikt alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren en analyseren van de website.